Monet suomalaiset luopuisivat mieluummin puolisostaan kuin internetistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten onnellisuutta, asenteita ja muiden muassa suhtautumista eri medioihin on jälleen selvitetty konsulttiyhtiö Rederen vuosittaisessa Suomalaiset 2011 -tutkimuksessa. Vuodesta 2003 saakka tehtyyn tutkimukseen osallistui yli tuhat 15 – 70-vuotiasta suomalaista.

Rederan tutkimuksen mukaan suomalaiset arvostavat internetiä nykyisin erityisen paljon, sillä 18 prosenttia suomalaisista nuorista luopuisi ennemmin vakituisesta työ- tai opiskelupaikastaan kuin internetistä. Internetin asetti lisäksi auton edelle 67 prosenttia vastanneista.

Internetin sisällöistä erityisesti sosiaaliset mediat, kuten Facebook ja Twitter, ovat nostaneet nekin suosiotaan. Nyt 71 prosenttia nuorista pitää sosiaalista mediaa heille tärkeänä. Tutkimuksen erikoisin paljastus on kuitenkin se, että kymmenen prosenttia sosiaalista mediaa tärkeänä pitävistä luopuisi mieluummin puolisostaan kuin internetistä.