Rihannalle löytyi yllättäen kolme äpäräsisarta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu r&b-tähti Rihanna on saanut yllättäen lisää sisarpuolia. Tuoreen paljastuksen mukaan hänen isänsä oli nimittäin ehtinyt siittää peräti kolme aviotonta lasta ennen avioitumistaan Rihannan Monica-äidin kanssa.

Rihannan isä Ronald Fenty on Radar Online -julkaisun saamien tietojen mukaan nyt löytyneet sisarpuolet ovat 32-vuotias Kandy, 30-vuotias Samantha ja 27-vuotias Jamie. Samalla perhe kasvoi myös kahdella sisarentyttärellä, 14-vuotiaalla Brandyllä ja 11-vuotiaalla Chrystalilla. Rihannalla oli ennestään kaksi pikkuveljeä, Rorrey ja Rajad.

The Sun -lehdelle supertähden isä myönsi olleensa nuorempana villi naistenmies. Äpäräsisaruksista vanhin, Kandy, ilmestyi isänsä ovelle Barbadoksella kahdeksan vuotta sitten, kun Rihanna oli 15-vuotias. Hän kysyi oven avanneen miehen nimeä ja sen kuultuaan totesi olevansa hänen tyttärensä.

Äskettäin Rihanna paljasti Rolling Stone -lehden haastattelussa pitävänsä alistamisesta, sitomisesta ja piiskaamisesta sekä harrastavansa paljon itsetyydytystä. Rajumpaan imagoon pyrkivä laulaja kertoi myös lähettelevänsä itsestään alastonkuvia poikaystävilleen.

– Kun en voi olla intiimisti haluamani ihmisen kanssa, on kuva toiseksi paras vaihtoehto. No, Skype on myös turvallinen, mutta kuvat kestävät pidempään. Kun olen yksin ja kiimainen hetki tulee, kuvat voivat olla aika käteviä. Minä en ole saanut pitkään aikaan kunnon kyr**kuvaa. Luulen, että ihmiset ovat nykyisin varovaisempia niiden kanssa, Rihanna kertoi Rolling Stone -lehdelle.