Teinityttö paljasti koulun lehdessä: ”Odotin opettajalle lasta – pakotti aborttiin”

Ohhoh! · Stara.fi

Viime aikoina erityisesti Britanniasta ja Yhdysvalloista on kantautunut tietoja tapauksista, joissa opettajat ovat olleet seksisuhteessa oppilaidensa kanssa. Nyt on tullut ilmi eräs tavallista vakavampi tapaus, joka tuli ulkopuolisten tietoon hieman erikoisella tavalla.

Amerikkalainen koulutyttö kirjoitti nimittäin koulun NCCU Campus Echo -lehdessä julkaistussa kouluaineessaan kuinka eräs opettajista oli ollut hänen kanssaan seksisuhteessa ja saattanut hänet raskaaksi. Tarina ei kuitenkaan loppunut vielä siihen, sillä opettaja pakotti tytön tekemään abortin. Myöhemmin tyttö sai tietää, että opettajalla oli suhde myös toiseen teinityttöön.

Parkland High School -koulussa opiskeleva Jessica Martin -niminen tyttö paljasti tapauksen yksityiskohdat koulun lehdessä julkaistussa kirjoituksessaan, jonka perusteella poliisi on nyt käynnistänyt esitutkinnan tapauksesta. Tytön mukaan opettaja kutsui hänet kotiinsa katsomaan YouTube-videoita, ja lopulta he olivat vuoden ajan seksisuhteessa. Tyttö oli tuolloin 17-vuotias ja opettaja 24-vuotias.