iPhonen käyttäjillä selvästi eniten seksikumppaneita – minne jäi Nokia?

Digi · Stara.fi

Kerroimme eilen OK Cupid -deittipalvelun tekemästä tutkimuksesta, jossa palvelu selvitti millaiset ihmiset masturboivat ja kuinka usein. Tulos oli sosiaalisen median kannalta yllättävä, sillä esimerkiksi Facebookia ja Twitteriä käyttävät henkilöt harrastivat sitä selvästi muita harvemmin.

Samainen tutkimus selvitti myös käyttäjiensä omistamien älypuhelinten vaikutusta seksikumppanien määrään. Jenkkitutkimus yllätti siten, että jenkkimarkkinoilla surkeasti menestynyt Nokia ei ole lainkaan mukana listalla. Kisa käytiin siten Androidin, BlackBerryn ja iPhonen välillä.

Tulosten perusteella iPhonen käyttäjillä on merkittävästi muita enemmän seksikumppaneita, ja heidänkin joukossa erityisesti naiset olivat aktiivisia. Naispuolisilla iPhone-käyttäjillä oli keskimäärin 12 seksikumppania ja miehillä kymmenen. BlackBerryn vertailuluvut olivat yhdeksä ja kahdeksan. Android-käyttäjät olivat joutuneet tyytymään keskimäärin kuuteen seksikumppaniin.

Deittipalvelu sai tulokset kysymällä rekisteröitymisen yhteydessä tietoja käyttäjistään, joita on noin 34.000. Tutkimuksen otos oli 21.315 käyttäjää. Deittipalvelu tutki samalla myös sitä millaiset ihmiset masturboivat ja kuinka usein. Tulos oli sosiaalisen median kannalta yllättävä.

Kuva: OK Cupid