Tyra Banks kuvattiin ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu huippumalli Tyra Banks on tullut viime vuosina tutuksi useammastakin televisio-ohjelmasta. Hän sai taannoin myös oman keskusteluohjelman, joka on pyörinyt ruuduissa jo viiden kauden ajan ja palkittu Emmy-pystillä.

Reilu vuosi sitten Tyra ilmoitti The Tyra Show -ohjelmansa loppuvan. Sittemmin hänet ikuistettiin näyttäviin studiokuviin ja kaunotar poseerasi julkkisjuhlien punaisilla matoilla. Nyt Tyra on kuitenkin ikuistettu ilman meikkiä, ja meikittömänä häntä on tuskin tunnistaa kansainvälisesti arvostetuksi huippumalliksi.

Banks nähdään jatkossakin ruuduissa Huippumalli haussa -realityohjelman Yhdysvaltojen version juontajana. Sarjan 14. tuotantokausi nähtiin viime vuonna. Tulevaisuudessa Tyra keskittyy myös Bankable Studios -nimisen elokuva-alan yrityksensä käynnistämiseen.