Mahdoton tapahtui: Amatöörigolffaaja teki kaksi hole-in-onea yhdessä pelissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonien golf-harrastajien päiväunissa vilahtelee usein hole-in-one, jossa pallo saadaan iskettyä yhdellä lyönnillä koko matkan suoraan reikään saakka. Pohjois-Korean johtajat ovat propagandan mukaan tehneet moisia suorituksia usein, mutta luonnollisesti niistä ei ole juuri todisteita.

Nyt 66-vuotias amatööripelaaja John Richardson on kuitenkin tehnyt sen, minkä mahdollisuuksia pidetään yhtenä sadastamiljoonasta. Hän on nimittäin tehnyt kaksi hole-in-onea yhdessä pelissä, Telegraph uutisoi. Hän oli pelaamassa Worcester Golf & Country Clubilla, kun hän teki koko kentän kymmenennen hole-in-onen. Se oli jo merkittävä saavutus, mutta kuitenkin vasta alkua.

21 vuotta golfia harrastusmielessä pelannut mies teki nimittäin historiaa viisi reikää myöhemmin iskien samassa pelissä toisenkin hole-in-onen. Lottovoiton mahdollisuutta pidetään viisi kertaa suurempana. Miehen itsensä mukaan toisella kertaa kaikkien katsojien leuat loksahtivat auki epäuskosta. Palatessaan klubitalolle hän sai sankarin vastaanoton. Richardsonin kannattaa tänä viikonloppuna lotota.

Uusimmat