Audrina Patridgen realitysarja floppasi heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosta tuttu Audrina Patridge sai äskettäin runsaasti huomiota Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, mutta alunperin hän tuli tunnetuksi suositusta realityohjelmasta. Silikonikaunotar on viime päivinä ryhtynyt markkinoimaan bikinikuvillaan uutta realitysarjaansa.

Realitykaunotar sai kunnian poseerata valtavan kokoisessa bikinikuvassa Hollywoodin Sunset Boulevardilla. Mainoskampanja ei kuitenkaan tuottanut toivottua tulosta, sillä Audrinan realitysarja floppasi heti. Toiveissa oli saavuttaa hänen aikaisemman The Hills -sarjan suosio, mutta toisin kävi. Ensimmäisellä jaksolla oli nimittäin vain 791.000 katsojaa, kun The Hills veti ruutujen ääreen jopa kolme miljoonaa katsojaa. Samaan aikaan VH1-kanavalla esiteltiin ysäritähtiä, ja ohjelma sai 1,2 miljoonaa katsojaa.

25-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Parhaillaan hän työstää omaa realitysarjaansa. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa. Viime syksynä Audrina Patridge myönsi, että hänen rintansa ovat menneet pilalle, koska niissä olevat silikonipussit ovat lähteneet paikoiltaan.