Conan O’Brien tapasi suomalaiset mielenosoittajat – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin keskusteluohjelmiin lukeutuva amerikkalainen Conan on koko olemassaolonsa ajan hehkuttanut Suomea monin tavoin. Hän on kuitenkin samalla harmitellut sitä, että hänen ohjelmansa ei näy Suomessa. Pian tilanteeseen on tulossa muutos.

Taannoin Suomessa järjestettiin jopa mielenosoitus Conanin ohjelman saamiseksi Suomeen. Tuesta kiitollinen Conan O’Brien kutsui kampanjan pääjärjestäjät, Alexandra Alexisin ja Sanna Rantasen, VIP-vieraiksi shownsa yleisöön Los Angelesiin.

Alexis ja Rantanen vierailivat Conan Showssa kiirastorstaina. O’Brien hämmästeli suomalaisfaneiltaan tuliaisiksi saamiaan salmiakkia ja ruisleipää ja ymmärrettävästi kieltäytyi syömästä mämmiä. Conan halusi myös lähettää terveisiä suomalaisille faneilleen: “Kiitos todella kovasti tuesta yhteisessä taistelussamme.”