Demi Lovato: ”Minua kiusattiin koska olin lihava”

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias teinitähti Demi Lovato oli taannoin otsikoissa hakeuduttuaan vieroitushoitoon. Lovato hakeutui hoitoon hermoromahduksen vuoksi, ja hoito tuotti tulosta. Neitokainen myönsi itse myöhemmin hoitojaksonsa syyn.

– Sain hermoromahduksen. Olin todella huonossa kunnossa. Vanhempani ja managerini vetivät minut sivuun ja ilmoittivat että minun täytyy hakea apua. Se oli selkeä väliintulo. Halusin itsekin vapaaksi niistä sisäisistä demoneistani. Halusin aloittaa elämäni alusta, Demi Lovato kertoo Seventeen-lehdessä.

Nyt Demi on lisäksi avautunut kokemuksistaan koulukiusaamisesta. Hän paljasti ABC-kanavan Robin Robertsin haastattelussa joutuneensa koulukiusaamisen uhriksi ja kertoi siihen myös syyn.

– En ensin tiennyt miksi he olivat niin ilkeitä minulle. Sitten kun kysyin syytä he kertoivat että minä olin lihava. Minua siis kiusattiin siksi kun olin lihava. Muutama kuukausi myöhemmin sairastuin syömishäiriöön, jonka kanssa olen joutunut sittemmin taistelemaan, Demi Lovato kertoi.