Wow, leffakaunotar 32DD-rinnat paljaana puutarhahommissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaismalli ja näyttelijätär Diora Baird ei ole ehtinyt vielä tehdä itseään kovinkaan tunnetuksi Hollywood-kaunottarena, vaikka hän on näytellyt menestyselokuvassa ja poseerannut lehtien kansikuvissa. Nyt hänen tähtensä on kuitenkin ollut jo jonkin aikaa nousussa.

32DD-kokoisen rintavarustuksen omistava Diora Baird poseerasi tammikuussa Men’s Style -lehden Austalian version kannessa ja sisäsivuilla näyttävissä kuvissa. Sittemmin hän on julkaissut Twitter-blogissaan vähäpukeisia kuvia itsestään. Nyt Diora poseeraa Maxim-lehden sivuilla tekemässä puutarhahommia rinnat paljaana.

26-vuotias Diora Baird on amerikkalainen näyttelijä ja entinen malli. Hänet on nähty valkokankaalla muiden muassa elokuvissa Kuokkavieraat ja Teksasin moottorisahamurhaaja. Baird aloitti näyttelemisen jo teini-ikäisenä ja muutti 17-vuotiaana Los Angelesiin tullakseen näyttelijäksi. Elääkseen hän työskenteli vaatekaupassa, tarjoilijana ja lastenjuhlien klovnina. Ennen näyttelijäuransa alkamista hän ehti tehdä uraa mallina muiden muassa Guessin mallina. Varsinainen läpimurto oli Playboy-lehden kansikuva elokuussa 2005.