Uskoisitko, että näin epäsuhta julkkispari harrastaa seksiä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere seurustelee nykyisin ukrainalaisen nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkon kanssa. Pariskunnan valtavaa kokoeroa on päivitelty runsaasti verkossa.

Äskettäin pienikokoinen Hayden Panettiere joutunutkin selittelemään miten hän ja jättiläiskokoinen poikaystävänsä voivat harrastaa seksiä. Scream 4 -elokuvaa tähdittävä Hayden kertoi asiasta Ellen DeGeneres -ohjelmassa. Katso tuore kuva epäsuhdasta julkkisparista tästä.

– Hän on aika paljon isompi kuin minä. Töykeimmät ihmiset tulevat kysymään minulta miten meidän seksimme voi onnistua. No, se vain toimii. Löydämme aina keinot. Kun jotain haluaa, niin siihen löytää myös keinon. Ihmiset todella kysyvät siitä, ja vieläpä hyvin konservatiivisetkin ihmiset. Heidän on ilmeisesti vain pakko saada tietää, Hayden Panettiere kertoi Ellenille.