Puolisoaan pettävän kannattaa valita Nokia – iPhone paljastaa uskottomuuden

Digi · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Applen suositut iPhone ja iPad ovat joutuneet uuteen kurimukseen, kun tutkijat selvittivät, että ne tallentavat tauottomasti käyttäjien sijaintitietoja ja jättää tiedot sekä laitteen että tietokoneen muistiin lähes kenen tahansa tutkittavaksi.

Applen laitteet ovat tallentaneet käyttäjien sijaintitiedot viime kesästä saakka, kun iPhone ja iPad -laitteisiin saatiin uusi ohjelmistoversio. Nyt esimerkiksi Britanniassa viranomaiset vaativat Applelta selitystä miksi laite tallentaa tämänkaltaisia luottamuksellisia tietoja.

Samalla on tullut esiin mahdollisuus seurata jälkikäteen puolison menoja kartalla kellonaikoineen päivineen. Näin ollen avioliiton toinen osapuoli voi selvittää tällä ilmaisella ohjelmistolla onko puoliso liikkunut todellisuudessa siellä missä on kertonut ja missä suunnalla puoliso on useimmin vierailut ja mihin kellonaikoihin. Tutkimuksen suorittamiseksi riittää pääsy puolison tietokoneelle, sillä paikkatiedot siirtyvät tietokoneelle synkronoinnin yhteydessä. Alla kuvakaappaus erään Staran toimittajan liikkeistä viime viikkoina.

iPhone Tracker