Solarium-riippuvuus vei palan naisen jalasta – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Solariumien vaaroista on puhuttu viime vuosina paljon, ja siksi esimerkiksi monet julkkistähdet ovat siirtyneet kokonaan ruiskurusketukseen. Aiemmin tällä viikolla esittelimme malliesimerkin rusketusriippuvuuden karmaisevasta tuloksesta. Nyt samaan sarjaan lukeutuu myös eräs brittinainen.

Daily Mail uutisoi 28-vuotiaasta Stacey Pickess -nimisestä naisesta, joka tuli riippuvaiseksi solariumista jo 16-vuotiaana. Hän kävi solariumissa kymmenen vuoden ajan vähintään kaksi kertaa viikossa. Lisäksi hän vietti auringossa mahdollisimman paljon aikaa. Riippuvuus kostautui lopulta, kun nainen sairastui ihosyöpään. Poikaystävä löysi naisen jalasta luomen, joka osoittautui pahanlaatuiseksi.

Sittemmin Pickess parantui syövästä ainakin toistaiseksi, mutta menetti samalla isokokoisen palasen jalastaan syöpäleikkauksen myötä. Katso kuvat tästä. Nyt golfpallon kokoinen reikä jalassa muistuttaa naista joka päivä solariumin vaaroista. Stacey Pickess käänsi lopulta sairastumisensa voitoksi, sillä hän on nyt avannut oman kauneussalongin, jossa hän tekee asiakkailleen ruiskurusketusta. Solariumeja hänen liikkeessään ei ole lainkaan.