Suomalaismies, Mark Zuckerberg ja Justin Bieber samalle listalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Arvostettu Time-aikakauslehti valitsee vuosittain maailman sata vaikutusvaltaisinta ihmistä julkaisemaansa listaan. Nyt tämän vuoden lista on julkaistu, ja siellä ovat mukana pääosin odotettuja nimiä kuten Facebookin Mark Zuckerberg ja poptähti Justin Bieber.

Suomalaisittain lista on kuitenkin mielenkiintoinen, varsinkin kun sitä peilaa taannoisesta vaalituloksesta Suomessa ja maailmalla käytyyn keskusteluun. Timo Soini ei ole nimittäin euron kurssin heilutteluistaan huolimatta mukana listalla, sillä Suomen ainoa edustaja on Angry Birds -peliä tuottavan Rovio-yhtiön johtaja Peter Vesterbacka.

Bieberin lisäksi poptähdistä ovat mukana listalla muiden muassa Mark Wahlberg, Bruno Mars, Chris Colfer, Blake Lively, Sting ja Amy Poehler. Charlie Sheen ei sen sijaan ole listalla.