Tutkimus vahvisti myytin suuseksistä oikeaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä julkisuuteen on päätynyt jonkin verran tietoa OK Cupid -deittipalvelun tekemästä tutkimuksesta, jossa palvelu selvitti muiden muassa käyttäjiensä seksitaipumuksia. Eräs tutkittu alue oli suuseksin harrastaminen.

Tutkimuksessa ei lopulta tullut tuolta osin kovinkaan uutta informaatiota. Urbaani legenda on nimittäin jo vuosia kertonut, että vegetaristit pitävät suuseksistä muita enemmän. Nyt tutkimus vahvisti tämän ennakkokäsityksen. Sen tulosten mukaan mahdollisuudet suuseksistä nauttimiseen ovat miespuolisilla vegetaristeilla 93 prosenttia ja naisilla 35 prosenttia. Vastaavat luvut ei-vegetaristeilla ovat merkittävästi alhaisemmat; 69 prosenttia ja 17 prosenttia.

Samainen tutkimus selvitti myös käyttäjiensä omistamien älypuhelinten vaikutusta seksikumppanien määrään. Tulosten perusteella iPhonen käyttäjillä on merkittävästi muita enemmän seksikumppaneita, ja heidänkin joukossa erityisesti naiset olivat aktiivisia. Naispuolisilla iPhone-käyttäjillä oli keskimäärin 12 seksikumppania ja miehillä kymmenen. Nokia ei ollut edes vaihtoehtojen joukossa.

Kuva: OK Cupid