BB-Antin kootut vaaliselitykset: ”Luulitteko tosiaan että ajattelin pääseväni eduskuntaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realityjulkkis Antti Kurhinen, eli tutummin BB-Antti, oli äskettäin ehdokkaana eduskuntavaaleissa. Hän ei kuitenkaan ollut lähelläkään eduskuntapaikkaa, sillä äänimäärässä mitattuna kampanja floppasi rajusti.

Nyt Kurhinen on julkaissut kootut selityksensä blogissaan. Hän kiittää äänestäjiään, mutta samalla väittää ettei ollut missään vaiheessa tosissaan pyrkimässä eduskuntaan. Tässä lainaus Antin vaalien jälkeisestä kirjoituksesta.

– Eiköhän fikusile ja filmaattisille tullut selväksi tämä asia kun leikkiin ryhdyin, mutta tyhmät ne vaan jakosoi uskoa ja kauhistella mun juttuja ;) :XD! Hei haloo,herätys ihmiset!! Tämä oli teille viihdettä taas vaihteeksi ja nyt ku se päättyi,niin avaan teille silmät taas siitä, että teatteri on taas päättynyt tältä erää, Antti Kurhinen kirjoittaa.