Kauhun hetkiä Lady Gagan konsertissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on viime aikoina ollut pariinkin otteeseen otsikoissa, kun hän on kompuroinut keikkalavoillaan. Aiemmin tällä viikolla konsertin kauhun hetket johtuivat kuitenkin jostain aivan muusta. Konserttikäynti nimittäin pelasti paikalla olleen naisen hengen.

Ystävänsä kanssa konserttia Bridgestone Arenalle Nashvilleen katsomaan saapunut Crystal Thornton sai sydänkohtauksen konserttiareenan permannolla vain hetkeä ennen kuin Lady Gaga nousi lavalle. Hän sai nopeasti apua paikalla jo valmiiksi olleilta ensihoitajilta, mutta nainen oli avusta huolimatta viiden minuutin ajan teknisesti kuollut ilman sydämen sykettä ja verenkiertoa.

Hänet saatiin kuitenkin elvytettyä ja kiidätettyä sairaalan teho-osastolle. Lääkärien mukaan nainen olisi todennäköisesti kuollut mikäli hän olisi saanut sydänkohtauksen kotonaan. Naisen pelasti siis se, että hän oli kohtauksen saadessaan paikassa, jossa ensihoitajat pääsivät apuun parissa minuutissa. Hänellä on ollut suvussaan äkkinäisiä kuolemantapauksia.