Tutkija paljasti totuuden kosmonauttien seksistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Avaruuden valloituksesta tulee pian kuluneeksi 50 vuotta, ja jo vuosikymmenten ajan ihmisiä on asustanut avaruudessa maata kiertävällä radalla. Mukana on ollut miespuolisten astronauttien ja kosmonauttien lisäksi myös naisia, joten ihmisten luonnolliset tarpeet tulevat vääjäämättä mieleen.

Viime vuosina on liikkunut huhuja, joiden mukaan sekä venäläiset että amerikkalaiset olisivat kokeilleet miten lapsen siittäminen onnistuu painottomassa Nyt Moskovassa sijaitsevan tutkimuslaitoksen johtaja Valery Bogomolov on vastannut monien mielessä olleeseen kysymykseen ja väittänyt, että ainakaan venäläiset kosmonautit eivät ole koskaan harrastaneet seksiä avaruudessa.

– Ei ole epävirallista tai virallista näyttöä siitä, että avaruudessa olisi harjoitettu yhdyntää tai muita seksuaalisia kokeiluja. Sellaisesta ei ole mitään merkkejä Venäjän tai Neuvostoliiton tutkimuksissa, Bogomolov väittää uutistoimisto Interfaxin mukaan.