Miranda Kerr on nakuillut ennenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen miehensä Orlando Bloom saivat tammikuussa perheenlisäystä, kun heille syntyi esikoinen. Flynn-niminen poikalapsi teki debyyttinsä julkisuudessa yhdessä malliäitinsä kanssa rintaruokinnan merkeissä. Nyt kaunotar on täyttänyt vuosia.

Miranda juhli 28-vuotispäiväänsä 20. huhtikuuta, eli amerikkalaisittain 4/20/2011. Juhlan kunniaksi hänestä koottiin valtava 420 valokuvan kuvagalleria, jossa nähdään lähes kaikki hänen uransa rohkeimmat kuvat. Suurin osa kuvista on noteerattu vuosien varrella myös Suomessa, mutta mukaan mahtuu myös ennennäkemättömiä otoksia.

Monet supermallit ovat palanneet kuvauksiin ja catwalkeille jo parin kuukauden päästä synnytyksestä. Miranda Kerr kertoi perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä mallina oleminen on hänelle vain työtä. Hän ei tuntenyt pakottavaa tarvetta palata takaisin työelämään. Äitiysloma ei lopulta kuitenkaan jäänyt pitkäksi, sillä parhaillaan hän poseeraa jo lehtien sivuilla tuoreissa kuvissa ja yhtä timmissä kunnossa kuin ennen raskauttaan.