Nainen hakattiin henkihieveriin McDonald’sissa – henkilökunta nauroi vieressä

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa kuohuttaa parhaillaan raaka väkivaltatapaus, joka tapahtui McDonald’s -hampurilaisravintolassa. Siinä kaksi hurjistunutta mustaihoista naista kävi yksinäisen valkoihoisen naisen kimppuun ja pahoinpiteli tämän henkihieveriin. Nyt ihmetystä on aiheuttanut se, että ravintolan miespuolinen mustaihoinen henkilökunta ei puuttunut tilanteeseen, vaan katseli vierestä.

Törkeä pahoinpitely tallentui todennäköisesti juuri henkilökuntaan kuuluvan henkilön kännykkävideolle, joka julkaistiin Worldstarhiphop.com -verkkosivustolla. Videolla nähdään kuinka ravintola-asiakkaat yrittävät puolustaa naista, mutta tuloksetta. Ravintolan punaisiin pukeutuneet miespuoliset työntekijät tyytyvät sen sijaan katselemaan tilannetta ja soittamaan apua, joka ei kuitenkaan saapunut ajoissa. Kaiken lisäksi videolla kuullaan kuinka kameran takana olevat henkilöt nauravat pahoinpitelylle.

Pahoinpitelyä jatkui useiden minuuttien ajan, ja lopulta henkilökunta neuvoo pahoinpitelijöitä pakenemaan paikalta ajoissa. Nyt tapauksesta on syntynyt vilkasta keskustelua siitä vaikuttiko uhrin ihonväri siihen, että ravintolan henkilökunta ei auttanut häntä. Uhrin kohtalosta ei ole tarkempaa tietoa. McDonald’s ei suostunut kommentoimaan tapausta Daily Mail -lehdelle.

Videon raakuuden takia Stara ei sitä julkaise.

Uusimmat