Nainen synnytti keskellä Manhattania – sadat hurrasivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkin Manhattanilla sijaitseva Broadway on tunnettu maailmanluokan teatteriesityksistään ja musikaaleistaan. Nyt turistit ovat saaneet kuitenkin hieman poikkeuksellisen esityksen, jossa päähenkilöiden ei tarvinnut juuri näytellä. Amerikkalainen nainen nimittäin synnytti taksissa keskellä Manhattania.

Teatterialueen ytimessä Wintergarden-teatterissa esitetään maineikasta Mamma Mia! -musikaalia, ja tien toisella puolella saatettiin maailmaan keskiviikkoiltana uusi pienokainen. Sadat ihmiset seurasivat tapahtumaa ja lopulta hurrasivat onnistuneesti sujuneelle synnytykselle.

– Yritin pitää hänet sisälläni, mutta eihän sellainen onnistu. Minä huusin lujempaa kuin kukaan Mamma Mia! -musikaalin tähti on koskaan huutanut, Hernandez totesi.

Taksikuski ei lopulta edes pyytänyt maksua noin 30 dollarin taksimatkasta, vaikka hän joutui myös siivoamaan taksin. Synnytys sujui keskimääräistä nopeammin, sillä supistusten alkamisesta lapsen syntymään kului vain puolitoista tuntia. Ensihoitajat saapuivat paikalle jo muutaman minuutin kuluttua synnytyksestä ja lapsi voi hyvin.