Harry Potter -tähti kiinni vesipiipun polttamisesta – tiedottaja kiistää – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Miley Cyrus nousi taannoin valtavan kohun keskiöön, kun hänet kuvattiin juhlimassa 18-vuotispäiväänsä vesipiipun ja salvian merkeissä. Nyt saman kohtalon on mahdollisesti saanut Harry Potter -tähti Rupert Grint.

Kovasti Grintin näköinen nuori mies on nimittäin kuvattu polttamassa vesipiippua. Kuvan julkaisseen The Blemish -julkaisun mukaan kuvan väitetään olevan peräisin Harry Potter -kuvausryhmän bileistä. Katso kuva tästä.

Potter-elokuvissa Ron Weasleyn roolia näyttelevän Grintin kanssa samoissa bileissä on siten voinut olla myös muita elokuvasarjan tähtiä. Kuvan alkuperästä ei ole kuitenkaan varmuutta. Nuoren näyttelijän tiedottaja on kiistänyt jyrkästi suojattinsa vesipiippuilun ja väittää, että Grint ei edes ole kuvassa nähtävä nuori mies.