Scarlett Johansson viettelevissä sänkykuvissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds erosivat taannoin ulkoisesti varsin sopuisissa merkeissä. Eron jälkeen Johansson on nähty toinen toistaan upeammissa kuvissa. Johansson kiinnitettiin äskettäin shampanjamerkki Moet & Chandonin mainoskasvoksi.

Valkokankaalla hiljaiseloa viime aikoina viettänyt Scarlett on kuumaa tavaraa mainosmarkkinoilla, ja parhaillaan hän poseeraakin myös Dolce & Gabbanan malliston mainoskuvissa. Niissä hänet nähdään makoilemassa viettelevästi sängyllä.

Scarlett Johanssonin ja Ryan Reynoldsin taannoisen eroilmoituksen jälkeen selvisi, että eroon liittyi myös Sandra Bullock. Kolmiodraamasta vedettiin julkisuudessa johtopäätös, että Bullock ja Reynolds olivat yhdessä jo Ryanin avioliiton aikana. Uusi pari vietti muiden muassa joulun yhdessä Sandran perheen parissa ja uudenvuoden kahdestaan romanttisella illallisella. Reynolds ja Bullock näyttelevät rinnakkain elokuvassa The Proposal, ja rakkauden uskotaan alkaneen jo kuvauksista.