Asiakas lauloi karaokea alastomana – poliisi sulki ravintolan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina on julkisuudessa nähty monenlaisia eri lajeja ja harrastuksia, joiden parissa ihmiset saavat nykyisin nauttia olostaan alastomana. Kerroimme viime viikolla esimerkiksi golfkentästä, joka on suunnattu nudisteille. Nyt alastomuus on kuitenkin ollut liikaa kiinalaisille viranomaisille.

Kiinalaiset poliisit tekivät nimittäin äskettäin Guigangin kaupungissa ratsian paikalliseen karaokeravintolaan, jonka lavalle he näkivät saapuessaan miehen ja naisen laulavan alastomana ja halailevan toisiaan. Koko kuuden hengen seurue pidätettiin välittömästi ja vietiin poliisiasemalle kuulusteluihin.

Kuulusteluissa seurueen jäsenen matkapuhelimesta löytyi todisteeksi myös kuvamateriaalia, jossa mies esiintyi ilman paitaa alastoman naisen kanssa. China Daily -lehden mukaan viranomaiset pitivät ravintolaa osaltaan vastuussa tapahtuneesta riettaudesta, ja he määräsivät ravintolan suljettavaksi toistaiseksi.