Uskomaton saavutus: Kiira Korpi valittiin MAAILMAN seksikkäimmäksi urheilijaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen taitoluistelija Kiira Korpi on valittu maailman seksikkäimmäksi naisurheilijaksi amerikkalaisen The Bleacher Report -julkaisun listauksessa. Kiira on niittänyt menestystä urheilun lisäksi jo vuosien ajan myös seksikkäimpien naisurheilijoiden listoilla, ja nyt hän on saanut uransa suurimman meriitin urheilusaavutustensa ulkopuolella.

Arvostettu amerikkalainen viihdettä ja urheilua yhdistelevä verkkojulkaisu The Bleacher Report on noteerannut Kiiran jo useita kertoja listoillaan, mutta nyt suomalaiskaunotar on ensimmäisen kerran noussut listan ykköseksi. Lista vuoden seksikkäimmistä naisurheilijoista julkistettiin perjantaina.

Tuore saavutus on erittäin merkittävä, sillä Kiira jätti listalla taakseen lukuisia viihdelehdistäkin tuttuja urheilullisia mallikaunottaria. Vaalea suomalainen peittosi muiden muassa kaksoset Bia ja Branca Feresin, serbialaisen Ana Ivanovicin ja venäläisen tenniskaunotar Maria Kirilenkon. Kaikki he ovat tuttuja myös viihdelehtien sivuilta. Listauksen myötä myös Kiira voi olla tekemässä läpimurtoa amerikkalaisissa viihdelehdissä.

Kiira Korpi