Amerikkalaislehti: ”Kiira Korvesta puhutaan vielä vuosikausia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään ensimmäisenä Suomessa kuinka ensimmäinen suomalainen urheilija on noussut ykköseksi maailman seksikkäimpien listalla. Taitoluistelija Kiira Korpi rankattiin nimittäin perjantaina maailman seksikkäimmäksi naisurheilijaksi.

Valinnan tehnyt verkkojulkaisu on noteerannut Kiiran useita kertoja aiemminkin vastaavissa listauksissaan, ja nyt julkaisu ylistää Kiiraa ja hänen saavutuksiaan.

– Kaikki nuo saavutukset ja hän näyttää tältä? Jokin kertoo meille, että tulemme puhumaan Kiirasta vielä vuosikausia, The Bleacher Report toteaa.

Aiemmin tässä kuussa Kiira ehti kommentoida lehdistölle menestystään juuri tämänkaltaisissa listauksissa. Kiira kertoi olevansa hyvillään siitä, että hän saa välillä myös muunlaista huomiota kuin seksikkyyslistauksia. Tuolloin ei ollut vielä tiedossa, että pian olisi tulossa maailman seksikkäimmän titteli.