Fanit pettyivät: Matt Damon ei mukana Medusan verkko -jatko-osassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Matt Damon on niittänyt viime vuosina mainetta huippusuosittujen Bourne-elokuviensa merkeissä, kun elokuvat ovat olleet yksi toisensa jälkeen varsin menestyksekkäitä. Nyt elokuvasaaga on menettänyt päätähtensä, joka ei ole enää mukana tulevassa osassa.

Matt Damon vihjasi jo aiemmin kieltäytyvänsä elokuvasaagan seuraavasta osasta, jos sellainen aiotaan tuottaa. Uusi jatko-osa on kuitenkin nyt tekeillä ja tuotantoyhtiö on vahvistanut, että sen pääosassa ei Matt Damonia nähdä. Aiemmin huhuttiin, että pääroolissa olisi James Franco, mutta lopulta rooliin on nyt kiinnitetty Jeremy Renner. Sopimus on kuitenkin siitä uutisoineen Deadline-julkaisun mukaan vielä allekirjoittamatta.

40-vuotias Jeremy Renner on tähän mennessä nähty lähinnä sivurooleissa muiden muassa elokuvissa SWAT ja 28 viikkoa myöhemmin. Hänen tunnetuin roolinsa nähtiin parhaan elokuvan Oscarilla palkitussa Hurt Locker -elokuvassa, josta myös Renner oli ehdolla Oscar-voittajaksi Parhaan miespääosan sarjassa.