Nainen väittää: ”Päässäni oleva Google määrää minua”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Japanissa Geishana aiemmin työskennellyt Vera Svechina on noussut otsikoihin väitettyään, että hänellä on Google päässään. Hakukoneyhtiön pääkonttorista kiinni otettu nainen kertoo, että hänen päässään oleva Google määrää häntä tekemään erilaisia asioita.

Venäläissyntyinen 37-vuotias Vera Svechina pääsi tunkeutumaan Silicon Valleyssä sijaitsevaan Googlen pääkonttoriin. Naisen tarkoituksena oli valittaa yhtiölle päässään olevasta Googlesta. Tunkeutumisensa aikana hän jätti pääkonttorille yhtiön perustajille Sergey Brinille ja Larry Pagelle osoitetun vihaisen kirjeen, jossa hän kertoi asiasta. Mitään uhkauksia nainen ei kuitenkaan esittänyt.

Googlen valvontakameroiden tallenteilta nähdään kuinka nainen pääsee kävelemään sisään taloon erään henkilökuntaan kuuluvan vanavedessä. Hän ehti olla useiden minuuttien ajan vain henkilökunnalle tarkoitetulla alueella, jonne nainen jätti viestinsä. Pian kutsumaton vieras kuitenkin huomattiin ja paikalle kutsuttiin poliisi.