Rachel Bilsonin bikinivartalo sai miehet kuolaamaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta O.C.-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hollywood-tähti Rachel Bilson pyöritti taannoin Hollywoodin miehiä hetken sinkkuna, kun Rachel ja hänen näyttelijämiehensä Hayden Christensen  erosivat. On-off -suhde kuitenkin jatkui nopeasti, kun pari palasi yhteen.

29-vuotias Rachel Bilson ja 29-vuotias Hayden Christensen ovat seurustelleet vuodesta 2008 saakka, jolloin he rakastuivat Jumper-elokuvan kuvauksissa. Pari kihlautui saman vuoden joulukuussa. Viime aikoina Rachel on näyttäytynyt julkisuudessa useammankin kerran bikineissä. Hänen vartalonsa onkin mainiossa kunnossa, joten sitä kelpaa esitellä. Poikaystävä Hayden pysytteli koko ajan lähellä rakastaan.

Maailman seksikkäimpien naisten listoilla jo vuosikausia komeillut Rachel Bilson on näytellyt 7-vuotiaasta saakka. Ensimmäinen suurempi rooli tuli vuonna 1998 televisiosarjassa It’s True. Sittemmin hänet on nähty myös televisiosarjoissa 70’s Show, Teinitytön kasvatusopas ja Buffy, vampyyrintappaja sekä useissa elokuvissa.