Vau, tästä käytännön pilasta hitti myös Suomessa? Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosi on parhaillaan siinä vaiheessa, että juuri nyt on otollisin hetki teekkareiden jäynille. Vappu on viikon päästä, joten alkavalla viikolla voi olla odotettavissa mitä tahansa. Äskettäin Tampereen Tammerkoskessa nähtiinkin jo seilaamassa venäläinen sukellusvene.

Nyt nähdään kuitenkin käytännön pila, joka on hieman helpompi toteuttaa. Yhdysvalloissa on nimittäin yleistynyt pilailu, jossa vahaliidun palasia laitetaan kuumana päivänä auton tuulilasinpyyhkimien päälle. Auringonpaahteessa vahaliidut pehmenevät ja jopa sulavat, ja sateen sattuessa auton tuulilasiin piirtyy yllättäen esimerkiksi täydellinen sateenkaari.

Stara ei kuitenkaan suosittele pilan toteuttamista, sillä liidun poistaminen tuulilasista voi olla hyvinkin työlästä.

Kuva: epic4chan.tumblr.com