Televisioflopit pahenevat – nyt sarja lopetettiin kahden jakson jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin viime vuoden aikana lukuisia televisiosarjoja on lopetettu, mutta parin viime kuukauden aikana tahti on kiintynyt huomattavasti entisestään. Parin viikon sisällä on lopetettu Working Class -sarja kahdentoista jakson jälkeen ja Chaos-sarja kolmen jakson jälkeen. Nyt uusi sarja on pannut vieläkin paremmaksi.

Paul Reiserin tähdittämä sitcom-komediasarja on nimittäin kohdannut tiensä pään ennätysmäisen nopeasti, jo kahden jakson esittämisen jälkeen. NBC-kanava teki pikapäätöksen The Paul Reiser Show -floppisarjan lopettamisesta, kun edes sen ensimmäinen jakso ei päässyt lähellekään odotuksia. Sen sijaan avaus oli kanavan historian surkein, vaivaiset 3,3 miljoonaa katsojaa.

The Paul Reiser Show -sarjan toista jaksoa vaivautui ruutujen ääreen katsomaan enää 2,7 prosenttia, joten pudotusta tuli noin 20 prosenttia. Reiserin aikaisempi televisiosarja Mad About You pyöri aikoinaan menestyksekkäästi useiden tuotantokausien ajan. Sarjan toisena tähtenä nähtiin Helen Hunt.