YouTube-sensaatio Antoine Dodson pidätettiin huumeista

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime syksynä valtavaksi nettihitiksi muodostui uutisvideo, jossa amerikkalaisen naisen makuuhuoneeseen oli tunkeutunut tuntematon mies. Rikoksen ja uhrin haastattelun sijaan videosta teki hitin uhrin hieman omalaatuinen veli, Antoine Dodson.

24-vuotias Dodson raivosi kameroille niin vauhdikkaasti, että video on tähän mennessä saanut jo yli 33 miljoonaa katselukertaa. Lisäksi Antoine Dodsonista on tullut nettijulkkis, joka on vieraillut suosionsa myötä myös monissa televisio-ohjelmissa. Hänen oli määrä esiintyä MTV-gaalassa ensi viikolla, mutta nyt on tullut mutkia matkaan.

YouTube-sensaatio on nimittäin pidätetty huumeista Huntvillessä, Alabamassa. Hänen hallustaan löydettiin tarkastuksessa marijuanaa. Lisäksi selvisi, että hänellä oli maksamattomia sakkoja ja että hän oli jättänyt kaksi kertaa saapumatta oikeuteen sakkojensa takia. Hänellä ei ollut myöskään autossaan asianmukaista vakuutusta.