7-vuotias poika koulussa käsirautoihin ja ambulanssilla mielisairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisissa kouluissa on viime aikoina tapahtunut muutamia hämmentäviä tapauksia, joissa pikkulapsia on kiidätetty niin poliisiputkaan kuin mielisairaalaankin täysin naurettavista syistä. Tällä kertaa uhrina on ollut 7-vuotias Joseph Anderson, joka pantiin koulussa käsirautoihin ja kiidätettiin ambulanssilla mielisairaalaan tutkittavaksi.

Erityisluokkaa käyvällä Joseph Andersonilla on diagnosoitu ADHD, joten hän on usein keskimääräistä vilkkaampi oppilas. Nyt hän oli maalaamassa, kun hän huomasi ettei pidä kananmunan väristä. Poika suivaantui ja korotti ääntään, vaikka koulun henkilökunta käski hänen rauhoittua. Joseph nousi kuitenkin pöydälle ja jatkoi huutamistaan ja ilmoitti haluavansa nähdä äitinsä. Joidenkin tietojen mukaan hän heilutteli käsissään muovisia askartelusaksia ja kiroili.

Pojan äiti Jessica Anderson saapui Queensin ala-asteelle työpaikaltaan Manhattanilta. Tuolloin hänen poikansa oli kuitenkin jo otettu kiinni, pantu käsirautoihin ja kuljetettu Elmhursin sairaalan psykiatriselle osastolle. Nyt äiti on purkanut tuntojaan Black Spin -lehden haastattelussa ja ihmetellyt itkien vasta seitsemänvuotiaan pojan käsittelyä. Äidin mukaan koulu vaikuttaa yrittäneen päästä eroon vaikeasta oppilaastaan, ja hänen mukaansa koulu on siinä nyt myös onnistunut. Kaupungin edustaja Marge Feinberg kuitenkin totesi lehdessä, että henkilökunta teki oikein laittaessaan pojan rautoihin.

Uusimmat