YouTube-sensaation pidätyskuva vuoti julkisuuteen – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime syksynä valtavaksi nettihitiksi muodostui uutisvideo, jossa amerikkalaisen naisen makuuhuoneeseen oli tunkeutunut tuntematon mies. Rikoksen ja uhrin haastattelun sijaan videosta teki hitin uhrin hieman omalaatuinen veli, Antoine Dodson. Kerroimme eilen kuinka Dodson on nyt pidätetty huumeista.

Marijuanan hallussapidosta ja muutamista muista rikkeistä pidetetyn Antoine Dodsonin pidätyskuva on nyt vuotanut poliisien kätköistä tuoreeltaan julkisuuteen.

antoine dodson

24-vuotias Dodson raivosi kameroille niin vauhdikkaasti, että video on tähän mennessä saanut jo yli 33 miljoonaa katselukertaa. Antoine Dodsonista tuli nettijulkkis, joka on vieraillut suosionsa myötä myös monissa televisio-ohjelmissa. Hänen oli määrä esiintyä MTV-gaalassa ensi viikolla, mutta nyt on tullut mutkia matkaan.