Hämmentävä tapaus: Naapurit saivat 7 lasta 7 viikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa äimistellään parhaillaan merkillistä tapausta, jossa samaan naapurustoon syntyi seitsemän viikon aikana seitsemän uutta lasta. Kaikki perheet asuvat kaiken lisäksi samalla Crystal Wood Drive -kadulla.

Brittilehdistö on antanut lapsikatraalle lempinimen The Magnificent Seven. Tapaus on niin poikkeuksellinen, että se vaikuttaa lähes etukäteen suunnitellulta. Todellisuudessa naiset eivät kuitenkaan tienneet toistensa raskauksista tai aikomuksista kun lapset saivat aikoinaan alkunsa. Miskinin kaupungissa Walesin eteläossa juhlittiin yllättäen kuitenkin seitsemät varpajaiset lyhyen ajan sisällä.

– Kun menin sairaalaan, minulle sanottiin että olen taas yksi synnyttäjä Hedelmällisyyskadulta. En tiennyt vielä silloin muista katumme äideistä, mutta nyt kaikki tietävät meidät. Kadulla on vain 30 taloa, joten seitsemän lapsen syntyminen niihin on aika saavutus, Kristy Davies kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Lapset syntyivät jo vuosi sitten, ja heidän yksivuotispäiviään on määrä juhlia näyttävillä katujuhlilla samaan aikaan kun Lontoossa vihitään avioliittoon uusi kuninkaallinen pari William ja Kate. Kadun asukkailla on pian siis paljon aihetta juhlaan.