Kardashianin hottissiskojen lapsuuskuva julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian on tuonut julkisuuteen myös useat sisaruksensa, joista 26-vuotias sisko Khloe Kardashian on toiminut muiden muassa radiojuontajana ja mallina. Los Angeles Lakers -joukkueen tähtipelaaja Lamar Odomin kanssa naimisissa oleva Khloe julkaisi viikonloppuna hauskan pääsiäistervehdyksen faneilleen.

Khloe Kardashian julkaisi nimittäin blogissaan valokuvan itsestään ja sisaruksistaan poseeraamassa pikkutyttöinä isänsä kanssa. Teeman mukaisesti tytöillä oli käsissään korit, joista löytyi värikkäitä pääsiäismunia. Samalla hän kertoi viettävänsä koko perheen kanssa yhteistä pääsiäistä.

Kuva: khloekardashian.celebuzz.com

Khloe Kardashian on tullut tutuksi myös realityohjelmastaan sekä omasta vaatemerkistä ja hajuvedestä. Luksuselämästä hänellä on edelleen ongelmia. Viime kesänä Khloen epäiltiin paparazzikuvien perusteella olevan raskaana. Pian hän kumosi huhut ilmoittamalla olevansa ainoastaan lihava. Hän paljastaa LOVE Magazine -lehdessä kuulevansa edelleen monenlaisia negatiivisia asioita erityisesti hänen ulkonäöstään ja taannoisista paino-ongelmistaan.

– Olen se ruma sisko. Olen lihava. Olen transvestiitti. Minulle on sanottu noita ilkeitä asioita vähintään kaksi kertaa päivässä viimeiset viisi vuotta. Se on kauheaa, tiedättehän? Paino-ongelmat ovat olleet elämäni suurin taistelu. Se ei ole elämäni tärkein asia, mutta se käy joskus ylivoimaiseksi, Khloe Kardashian kertoi LOVE Magazine -lehdelle.