Rocklegenda kiinnitti hampaansa pikaliimalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rolling Stones -yhtyeen 67-vuotias kitaristi Keith Richards on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä ihmissuhteidensa ja päihdesekoilujensa merkeissä. Nyt hänen bänditoverinsa Ronnie Wood on paljastanut erikoisen tapauksen vuosien takaa.

Wood nimittäin kertoi The Guardian -lehdelle, että Keith Richards oli aikoinaan rikkonut hampaansa, ja halusi korjata sen heti ilman vierailua hammaslääkärillä. Hampaan pinnalle kiinnitetty posliinipinnoitus irtosi, ja rokkarin mielestä hän osasi kiinnittää sen paikalleen itsekin. Woodin naisystävällä Ana Araujolla oli aikoinaan tapana liimailla pinnoitteita takaisin tarkoitukseen määrätyllä liimalla, mutta tuolla kerralla hän ei ollut paikalla. Lopulta Richards kaivoi kaapista tavallista pikaliimaa, jolla hän lopulta kiinnitti pinnoitteen hampaaseensa.

Taannoin Keith Richards kertoi rikkovansa alituiseen lakia kantamalla mukanaan teräasetta. Teräaseen kantaminen rikkoo lakia, sillä monissa maissa veitsen hallussapito julkisella paikalla on laitonta. Richards jäi vuonna 1975 poliisin haaviin teräaseensa kanssa Arkansasissa, Yhdysvalloissa. Tuolloin hän ja bänditoveri Ronnie Wood pysäytettiin ja poliisit löysivät piilotetun kääntöveitsen. Richards pidätettiin tuolloin tappavan aseen hallussapidosta, mutta hän selvisi ilman syytettä.