Kelly Brookin vauvamasu paisuu silmissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen mallikaunotar Kelly Brook on noussut viimeisen parin vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta kansainväliseksi tähdeksi. Talent-tuomaristossakin nähty kaunotar on voittanut äänestyksen sekä maailman kauneimmasta julkkisvartalosta että maailman kauneimmista sääristä.

Nyt raskaana oleva Kelly nähdään lomakuvissaan huomattavasti edellisiä kuvia muhkeammassa kunnossa. Kelly poseeraa kameralle leopardiuikkareissa, joten nyt siis bikinit ovat ainakin toistaiseksi jääneet jo historiaan. Mukana menossa on myös miesystävä Thom Evans. Katso kuvat tästä. Samalta sivulta löytyy myös taannoisia referenssikuvia.

31-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.