Miesten päähänpisto: Ajoivat 5 300 kilometriä taksilla: ”New Yorkista Los Angelesiin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa taksilla ajaminen on kansainvälisesti vertailtuna äärimmäisen kallista, sillä vastaavia hintoja ei kovin helposti löydy. Suomeen verrattuna taksilla ajaminen on varsin edullista myös Yhdysvalloissa, mutta pitkän matkan kustannukset nousevat siitä huolimatta korkeiksi.

Nyt kaksi kaverusta on saanut hetken päähänpiston ja lähteneet ajamaan taksilla halki Yhdysvaltojen mantereen New Yorkista Los Angelesiin. Asiasta kertoneen CNN-uutiskanavan mukaan matkaa kertyi noin 5.300 kilometriä ja reissun kustannukset nousivat 7.000 dollariin, josta kuljettaja sai 5.000 dollaria. Taksamittari ei siis pyörinyt koko reissun ajan. Yöt ryhmä kuljettajineen vietti miesten kavereiden luona. Osa miehistä palaa kotiin taksin sijaan lentäen.

Miehet kertoivat uutiskanavalle, että lopulta taksin löytäminen osoittautui vaikeammaksi kuin reissun maksaminen. Yhtenä ehtona nimittäin oli, että taksi on valmis lähtemään reissuun heti. Lopulta bangladehilainen taksikuski suostui kuljettamaan miehet mantereen toiselle puolelle. Hän sai siitä ruhtinaallisen korvauksen ja voi nyt viedä vaimonsa viimein Universal Studioille.