Miljoonat seuraavat reaaliajassa kotkanpoikasia – katso tästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nettiaikakaudella lähes mitä tahansa tapahtumaa voidaan seurata helposti reaaliajassa, kunhan paikalla on nettikamera. Nyt sellainen on kiikutettu kotkanpesän viereen Yhdysvalloissa. Muutamassa viikossa jo miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat seuranneet kotkanpesän tapahtumia suorana lähetyksenä.

Pesän ensimmäinen poikanen kuoriutui 2. huhtikuuta ja toinen heti seuraavana päivänä. Siitä saakka nettikameran suosio on vain kasvanut entisestään, ja tähän mennessä katsojien määrä on ylittänyt jo neljä miljoonaa. Tätä kirjoitettaessa samanaikaisia katsojia on lähes 80.000. Kameran seuraama pesä sijaitsee Decorahissa, Iowassa. Alimmaisesta videosta voi katsastaa miltä näytti kun ensimmäinen poikasista kuoriutui.