Olivia Munn suosittelee yhden illan suhteita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina sekä useiden elokuvien ja televisio-ohjelmien tähtenä. Taannoin julkkiskaunotar nakuili PETA-järjestön kampanjassa, mutta hän on toki aiemminkin poseerannut vähissä vaatteissa. Viime aikoina hänen on huhuttu olleen seksisuhteessa Justin Timberlaken kanssa.

Nyt Olivia on joka tapauksessa puhunut yhden illan suhteiden puolesta. Hän oli juhlimassa Las Vegasin Pure-yökerhossa järjestetyissä vodkamerkin bileissä, jossa hän tiedusteli yleisöltä kuinka moni heistä aikoi harrastaa yhden illan suhteita ja rohkaisi juhlakansaa sellaisiin. Pari viikkoa sitten Olivia esiintyi vahvasti humalassa Today-ohjelmassa.

30-vuotias Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild, Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.

Uusimmat