Rachel Bilson kuvattiin Barbadoksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta O.C.-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hollywood-tähti Rachel Bilson on ollut viimeisen vuoden aikana jonkin verran otsikoissa suhdesotkujensa merkeissä. Neitokainen erosi näyttelijämiestään Hayden Christensenistä, mutta pariskunta palasi pian taas yhteen.

Nyt lemmenpari on viettänyt yhteistä romanttista aurinkolomaa Barbadoksella, jossa Rachel ikuistettiinkin bikineissä jo viime viikolla. Nyt esittelyssä ovat uudet bikinit, jotka nekin ovat tallentuneet paparazzien muistikorteille. Kuvien perusteella voidaan todeta, että Bilson on edelleen huippukunnossa.

Maailman seksikkäimpien naisten listoilla jo vuosikausia komeillut 29-vuotias Rachel Bilson on näytellyt 7-vuotiaasta saakka. Ensimmäinen suurempi rooli tuli vuonna 1998 televisiosarjassa It’s True. Sittemmin hänet on nähty myös televisiosarjoissa 70’s Show, Teinitytön kasvatusopas ja Buffy, vampyyrintappaja sekä useissa elokuvissa. Rachel Bilson ja 29-vuotias Hayden Christensen ovat seurustelleet vuodesta 2008 saakka, jolloin he rakastuivat Jumper-elokuvan kuvauksissa. Pari kihlautui saman vuoden joulukuussa.