Taksikuski löysi 50 000 dollarin käteisenä – palautti omistajalleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet ihmiset ovat ainakin joskus pohtineet mitä tekisivät, jos sattuisivat löytämään jonkun hukkaamia rahoja. Tällainen tilanne on nyt tullut todellisuudessa eteen englantilaisella taksinkuljettajalla, jonka auton takapenkille liikemies jätti huiman rahakasan.

54-vuotias Cambridgessä asuva taksinkuljettaja Nigel Lipscombe löysi taksinsa takapenkiltä repun, jossa oli peräti 50 000 dollaria yhden dollarin seteleinä sekä tuhat euroa ja kannettava tietokone. Ennen löydöstään hän oli jättänyt kyydistä Lähi-idästä kotoisin olevan liikemiehen. Rahasumma vastasi taksikuskin puolentoista vuoden palkkaa, mutta rehellisyys vei voiton ahneudelta. Lipscombe päätti nimittäin etsiä liikemiehen ja palauttaa tälle rahat. Siksi hän ajoi poliisiasemalla ja ilmoitti asiasta.

Daily Mail -lehden mukaan rahojen hätääntynyt omistaja saapui poliisiasemalle vain hetkeä Lipscomben jälkeen. Rahamiehen kerrotaan hyppineen ilosta saatuaan rahansa takaisin. Rahojen palautumista juhlittiin tämän jälkeen paikallisessa pubissa, ja rehellinen taksikuski sai löytöpalkkioksi 500 dollaria. Lipscombe kertoi lehdelle, että ei olisi pitänyt rahoja vaikka kassissa olisi ollut miljoona dollaria.