Elsa Pataky kaunotar ihastuttaa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Espanjalainen näyttelijäkaunotar Elsa Pataky on suomalaisille vielä varsin tuntematon kaunotar, mutta espanjankielisillä markkinoilla hän on suosittu tähti. Kaunotar nousi taannoin otsikoihin myös Yhdysvalloissa vilauteltuaan televisiohaastattelussa.

Chris Hemsworthin kanssa naimisissa oleva Elsa nähdään nyt poseeraamassa muutamissa näyttävissä bikinikuvissa, joiden perusteella lienee selvää että kaunottarella on keskimääräistä näyttävämpi bikinivartalo. Elsa kuvattinkin viime viikolla rantalomalla yhdessä miehensä kanssa.

33-vuotias espanjalainen Elsa Pataky lopetti aikoinaan koulunsa saatuaan roolin suositusta Al Salir De Clase -televisiosarjasta. Sittemmin hänet on nähty lähes parissakymmenessä espanjalaisessa ja ranskalaisessa elokuvassa, mutta englanninkielisillä markkinoilla hän on vielä uusi tuttavuus. Elsan ensimmäinen suurempi rooli oli Snakes on a Plane -leffassa yhdessä Samuel L. Jacksonin kanssa. Elsa Pataky seurusteli taannoin näyttelijä Adrien Brodyn kanssa, mutta suhde kariutui toukokuussa 2009. Nykyisin hän on naimisissa näyttelijä Chris Hemsworthin kanssa.