Kate Middletonin minimekko paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa kuninkaallinen hääkuume on parhaillaan todella korkealla, kun vuosikymmenen häihin on aikaa enää kolme päivää. Viime viikolla tuleva prinsessa Kate Middleton ohitti Dianan eniten mainintoja lehdistössä saaneena kuninkaallisena.

Asemansa vuoksi Kate on joutunut kohtaamaan myös kuninkaallisen elämän varjopuolet, kuten paparazzien alituiden huomion. Hänestä onkin julkaistu jo vilautuskuvia, joissa esimerkiksi tulevan prinsessan pieni mekko paljasti hänen alushousunsa. Jatkossa Kate joutuu elämään julkisuuden ristitulessa minne ikinä meneekin.

Myös Middletonin bikinikuvat ovat tulleet tutuiksi viihdelehtien sivuilta, mutta niiden suhteen neitokaisella ei ole ainakaan mitään hävettävää. Katen vartalo on nimittäin mallinmitoissa, vaikka joidenkin mielestä hän on laihtunut viime viikkoina jo liikaakin.