Sarah Shahi Paris Hiltonille: ”Blondi pas*akasa ja vahinko ihmiskunnalle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin esitetyssä L-koodi -televisiosarjassa nähty amerikkalaiskaunotar Sarah Shahi on tuttu kaunotar kymmenistä muistakin televisiosarjoista, mutta varsinaista läpimurtoa sivuosissa viihtyvä neitokainen ei ole vielä tehnyt. Nyt Sarah on otsikoissa raivostuttuaan Paris Hiltonille.

Hilton oli ollut ajaa autollaan Shahin päälle, ja tapahtuneesta syntyi sanasota Twitterissä. Näyttelijä nimitti ensin Hiltonia maailman huonoimmaksi kuskiksi, mutta Paris oli asiasta eri mieltä. Kiivaan julkisen viestivaihdon päätteeksi tunnelma oli jo kiristynyt siihen pisteeseen, että Shahi ei enää sievistellyt sanomisiaan.

– Paris Hilton – karmea vahinko ihmiskunnalle. Vielä yksi juttu blondille paskakasalle: Et ole elitistinen vain koska sinulla on rahaa. Sinun olisi pitänyt pyytää anteeksi… ihmiskunnalta. Nyt minulle riitti, Sarah Shahi kirjoitti Twitterissään.

30-vuotias Sarah Shahi, oikealta nimeltään Aahoo Jahansouzshahi, aloitti varsinaisen näyttelijäuransa vuonna 2000. Hän sai ensimmäisen näkyvämmän roolinsa jo samana vuonna Spin City -sarjassa. Sittemmin sarjojen sivuosia on tullut kymmeniä, ja Sarah on nähty muiden muassa sarjoissa Teho-osasto, Supernatural, L-koodi ja Sopranos sekä muutamissa elokuvissa. Vuonna 2011 hän tähdittää uutta Fairly Legal -televisiosarjaa.