Lucy Pinder kuninkaallisessa kuosissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian Celebrity Big Brother -ohjelman aikaisemmalta tuotantokaudelta tuttu ja monissa seksikkyysäänestyksissä menestynyt topless-julkkis Lucy Pinder on komeillut usein brittilehtien sivuilla nakukuvillaan. Nyt hänkin on kuninkaallisten häiden pauloissa.

Viime vuonna Lucyn rintavarustus nimettiin taannoin Britannian parhaaksi. Nyt rintamus on valjastettu kuninkaallisten häiden teemaan, kun Pinder poseeraa Nuts-lehden kannessa yläosattomissa ”Rintojen kuningattarena” ja kruunu päässään.

Vuonna 2005 uimarannalta malliksi ja kolmossivun tytöksi löytynyt Pinder rankattiin jo seuraavana vuonna FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 16. Vuotta myöhemmin sijoitus oli 35. ja toissa vuonna enää 92. Celebrity Big Brother -kisassa hän onnistui ärsyttämään muita asukkaita erityisesti tarinoillaan ja lensi BB-talosta ensimmäisenä. Hän on kertonut avoimesti haaveilevansa lesboseksistä näyttelijä Megan Foxin kanssa.