Megan Fox esitteli viimeinkin pikkusiskonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista tuttu Megan Fox on ollut viime kuukausina otsikoissa, vaikka päärooli leffasarjan kolmannessa osassa menikin potkujen myötä toiselle kaunottarelle. Fox on sittemmin viettänyt runsaasti aikaa aviomiehensä Brian Austin Greenin kanssa, mutta nyt hänet on kuvattu pikkusiskonsa kanssa.

Vivian-sisko on vältellyt erittäin tehokkaasti julkisuutta, sillä hän on keskittynyt lähinnä opiskeluun. Nyt Megan Fox on kuitenkin tuonut pikkusiskonsa julkisuuden valokeilaan ja paparazzien tähtäimiin. Ensisilmäyksellä Megania ja Viviania ei välttämättä uskoisi sisaruksiksi, sillä sekä heidän ruumiinrakenteensa ja kokonsa kuin yleinen habituksensa ovat varsin erilaiset.

24-vuotias Megan Fox oli aiemmin otsikoissa, kun hän paljasti kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa. Tänä syksynä hän viimein vahvisti olevansa biseksuaali. Leffakaunotar kuitenkin lisäsi, ettei hän voisi harrastaa seksiä toisten biseksuaalien naisten kanssa, vaan ainoastaan lesbojen kanssa. Fox tähdittää parhaillaan elokuvaa Passion Play, joka floppasi ja julkaistiin suoraan DVD:llä saatuaan harvinaisen tyrmäävät arvostelut kriitikoilta muiden muassa Toronton elokuvafestivaaleilla. Miespääosassa nähdään Mickey Rourke.