Nicole Coco Austinin takapuoli pysäyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole ”Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Neitokaisen kuvia on tosin viime aikoina poistettu eri verkkopalveluista liian paljastavina, minkä johdosta rohkeimmat kuvat ovat jääneet historiaan.

Torstaisin uhkea julkkisnainen viettää tangatorstaita, eli hän julkaisee viikoittain kuvan takapuolestaan tangoissa. Nyt Coco on viettänyt pääsiäistä asiaan kuuluvin menoin, eli julkaisemalla itsestään jälleen rohkean poseerauksen verkossa. Siinä pääosassa on perinteiseen tapaan hänen muhkea takapuolensa.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.