10-kuukautinen vauva painaa 20 kiloa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lasten liikalihavuudesta on puhuttu viime aikoina runsaasti erityisesti Yhdysvalloissa, jossa lapset ja nuoret lukeutuvat maailman lihavimpien joukkoon. Kerroimme taannoin kuinka kolmevuotias kiinalaispoika painaa jo 57 kiloa. Nyt hän on saamassa seuraajan.

Tälläkin kertaa kyseessä on kiinalainen lapsi. Kymmenkuukautinen poikavauva Lei Lei on saanut lempinimen Michelin Baby, koska hän painaa jo nyt 20 kiloa. Se on yhtä paljon kuin normaali kuusivuotias lapsi. Katso kuvat tästä. Lapsen äiti Cheng Qingyu kertoo Daily Mail -lehden mukaan, että poika oli syntyessään aivan normaalin kokoinen.

Pojan ruokahalu oli kuitenkin merkittävästi muita lapsia suurempi, ja äiti on kuvien perusteella antanut evästä niin paljon kuin poika jaksaa syödä. Äiti kertoi, että mitä tahansa pojalle annetaan, laittaa hän sen suoraan suuhunsa, ja että lapsen lempipuuhaa onkin juuri syöminen. Poika on parhaillaan hoidettavana sairaalassa, jossa selvitetään onko lihomiseen jokin lääketieteellinen syy.